VACANCIES

LEDIGA JOBB / VOLNÁ PRACOVNÍ MÍSTA

GJUTARE

Är du engagerad och vill lära dig mer om gjutning? Se hit!

Vi söker nu dig som är intresserad av att utvecklas inom gjutning. Vi tror att du antingen har erfarenhet inom gjutning, eller har ett intresse och önskan om att utvecklas inom området. I nuläget söker vi 5 nya gjutoperatörer.

Tjänsten är en tillsvidareanställning, med inledande 6 månaders visstidsanställning. Arbetstiden är skiftgång. Viktigt är att man kan jobba samtliga skift.

Om rollen

I dina arbetsuppgifter ingår bland annat ett stort ansvar för din och andras säkerhet, såväl som ett kvalitetsansvar för de detaljer som ska levereras till kund. För oss är det alltid viktigt att hålla en hög standard på våra produkter, vilket du kommer att bidra till. Som gjutare krävs även en hög nivå av tekniskt kunnande, vilket vi kommer att rusta dig med genom utbildning och praktiskt arbete.

Vi söker dig som har:

- Tekniskt intresse och tidigare erfarenhet från industrin
- God teknisk kompetens och praktisk förmåga
- Robotkunskap
- Goda kunskaper i svenska, såväl muntligt som skriftligt

Truckkort är meriterande.

Som person ser vi att du är riskmedveten, ansvarstagande, driven och ambitiös. Du tar stort ansvar för ditt arbete och har lätt för att arbeta både självständigt såväl som tillsammans med andra. Att du har en positiv inställning är viktigt, likaså att du är noggrann, kvalitetsmedveten och att du klarar av ett fysiskt arbete. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Låter detta som något för dig?
Skicka in din ansökan genom att maila CV och personligt brev till HR-specialist Therése Olsson, therese.olsson@ljunghall.com. Vi vill ha din ansökan senast den 15/8. Tillsättning sker efter överenskommelse och urval görs löpande så vänta inte med att söka.

Frågor om tjänsten kan ställas till Value Stream Manager Tomas Nilsson på tfn 0492-166 63.

Välkommen med din ansökan!

Om oss

Ljunghäll ägs av italienska Gnutti Carlo SPA och tillsammans bildar vi en global aktör med över 4 000 anställda i Sverige, Italien, Tyskland, Tjeckien, Storbritannien, Österrike, Indien, Kina, USA och Kanada. Ljunghäll pressgjuter aluminiumdetaljer till fordonsindustrin och i vår nisch är Ljunghäll det ledande företaget i norra Europa. Vårt moderbolag, Gnutti Carlo är världsledande inom utveckling och leverans av kraftiga och högpresterande ventilstyrnings- och bränsleinsprutningskomponenter för bygg-, jordbruks-, marin-, generator- och transportmotorer.

Our website uses cookies. By continuing to surf on the page, you agree to us using cookies. Click here for more information.

I understand