VACANCIES

LEDIGA JOBB / VOLNÁ PRACOVNÍ MÍSTA

PROJEKTLEDARE

Vill du vara med och driva Ljunghäll framåt?
Vi är ett av Europas ledande företag inom pressgjutning och det största pressgjuteriet i Sverige. Vi vill nu stärka upp vårt team på projekttekniska avdelningen och söker en Projektledare.


Om företaget

 Ljunghäll ägs av italienska Gnutti Carlo SPA och tillsammans bildar vi en global aktör med över 4 000 anställda i Sverige, Italien, Tyskland, Tjeckien, Storbritannien, Österrike, Indien, Kina, USA och Kanada. Ljunghäll pressgjuter aluminiumdetaljer till fordonsindustrin och i vår nisch är Ljunghäll det ledande företaget i norra Europa. Vårt moderbolag, Gnutti Carlo är världsledande inom utveckling och leverans av kraftiga och högpresterande ventilstyrnings- och bränsleinsprutningskomponenter för bygg-, jordbruks-, marin-, generator- och transportmotorer.

Dina arbetsuppgifter

Ljunghälls produktion och maskinpark håller hög standard och strävar ständigt efter att ligga i framkant. Vi ser till att ha rätt kompetens på rätt plats, automatiserar och optimerar produktionsprocesser och arbetssätt för att fortsätta leverera kvalitativa produkter som möter och överträffar våra kunders förväntningar. Flertalet utveckling-, industrialiserings- och underhållsprojekt drivs parallellt och som Projektledare på Ljunghäll driver du, tillsammans med ett tvärfunktionellt team, ett antal av dessa projekt. Det kan till exempel bestå av att ta fram en ny gjutform, installera nya maskiner och produktionslinor eller introducera en ny produkt för företaget, dess medarbetare och kunder.

Ett axplock av vad du kommer göra om dagarna:
• Leda offertberedningar
• Ta fram tidsplaner, starta upp och driva projekt
• Ha kund- och leverantörskontakter
• Hantera hela flödet, från idé och förberedelser till genomförande och avslutning av projekt
• Kommunicera och samverka med projektets alla deltagare

I rollen ingår du i ett team på 3 – 5 personer som är väl insatta i Ljungshälls produktion- och utvecklingsapparat. Du har flertalet kontaktytor både internt och externt och du rapporterar till chef för projektteknik.

Din profil

För att du ska vara framgångsrik i rollen tror vi att du har en utbildning med inriktning teknik- och ledarskap alternativt om du förvärvat liknande kunskap från arbete. I rollen har du flera kontaktytor inom Ljunghäll, vilket ställer krav på tydlig kommunikation som får såväl medlemmar i projekten som övriga medarbetare att känna sig delaktiga och inkluderade.
Som person trivs du i rollen som kreativ problemlösare och är van att hantera och prioritera flera uppgifter och projekt parallellt. Vi tror även att du som söker känner igen dig i nedanstående:

• Driven, självständig, prestigelös och ansvarsfull
• Trygg och tydlig i din kommunikation
• Lyhörd för kundens krav och önskemål
• Kunskap i Excel, Microsoft Project, Power Point
• Kännedom om affärssystem, gärna SAP
• Kännedom/kunskap om feleffektsanalys (exempel FMEA)
• Praktiskt projektarbete
• Talar och skriver obehindrat på engelska

Det är meriterande om du som söker tidigare har arbetat inom tillverkningsindustri med inriktning automotive.

Låter detta som något för dig?

Skicka in din ansökan redan idag, maila CV och personligt brev till HR-specialist Therése Olsson, therese.olsson@ljunghall.com. Vi vill ha din ansökan senast den 31/10. Tillsättning sker efter överenskommelse och urval görs löpande så vänta inte med att söka.

Frågor om tjänsten kan ställas till Teknikchef Jonny Johansson på 0492-166 92.

Our website uses cookies. By continuing to surf on the page, you agree to us using cookies. Click here for more information.

I understand