VACANCIES

LEDIGA JOBB / VOLNÁ PRACOVNÍ MÍSTA

UNDERHÅLLSPERSONAL

Har du god teknisk kompetens och vill ta nästa steg och fördjupa dig i tekniskt och praktiskt kunnande inom underhåll? Då kanske du är den vi söker! Ljunghäll är ett av Europas ledande företag inom pressgjutning och det största pressgjuteriet i Sverige. Vi söker nu olika kompetenser till vår underhållsavdelning!

Om oss
Ljunghäll ägs av italienska Gnutti Carlo SPA och tillsammans bildar vi en global aktör med över 4 000 anställda i Sverige, Italien, Tyskland, Tjeckien, Storbritannien, Österrike, Indien, Kina, USA och Kanada. Ljunghäll pressgjuter aluminiumdetaljer till fordonsindustrin och i vår nisch är Ljunghäll det ledande företaget i norra Europa. Vårt moderbolag, Gnutti Carlo är världsledande inom utveckling och leverans av kraftiga och högpresterande ventilstyrnings- och bränsleinsprutningskomponenter för bygg-, jordbruks-, marin-, generator- och transportmotorer.              

Underhållsavdelningen, ansvarar för förebyggande och akut underhåll i vår maskinpark. Vi söker nu dig som har erfarenhet av arbete med underhållsarbete och har kompetens inom el, reparation eller automation. Det är ett varierande och utvecklande arbete med daglig problemlösning, där du samarbetar med arbetskamrater från olika avdelningar på Ljunghäll.

  • Som Elektriker arbetar du med löpande service av våra maskiner, både akut felsökning och förebyggande underhåll.
  • Som Reparatör arbetar du med löpande service och reparationer av våra maskiner och kringutrustning, både akut felsökning, reparationer, förebyggande underhåll och service.
  • Som Robottekniker utför du service, grundläggande robotprogrammering och installationer. I arbetet ingår också mekanisk konstruktion samt felsökning av pneumatiska och hydrauliska problem.

I samtliga dessa roller arbetar man med en del förbättringsarbete och är även behjälplig i diverse projekt som utförs i verksamheten. I vår strävan efter ständiga förbättringar är man en viktig kugge i vår produktion för att förbättra produktivitet, kvalitet, effektivitet och arbetsmiljö. 

Goda kunskaper i svenska i tal och skrift är ett krav. Meriterande med goda språkkunskaper i engelska och även tyska.

Tjänsterna är tillsvidareanställningar, med inledande 6 månaders visstidsanställning. Det är en heltidstjänst med förekommande skiftgång. Placering är på Ljunghäll i Södra Vi, resor i tjänsten kan förekomma. 

Vi söker dig som…

…har erfarenhet av arbete som elektriker, reparatör eller automationstekniker. Du har förmodligen gått en verkstadsteknisk gymnasieutbildning eller motsvarande och har praktisk erfarenhet. Även kunskaper i maskinteknik och mekanisk bearbetning är meriterande. Du har goda kunskaper i svenska, i tal och skrift. Viss truckkörning ingår i tjänsterna så det är bra om du har truckkort, men det är inget krav.

Som person…

…är du serviceinriktad och har en positiv inställning. Vi utgår från att du är en lagspelare och att du har känsla för hög kvalitet och effektivitet. Du är också van att arbeta självständigt utifrån givna instruktioner och har förmågan att hitta lösningar på praktiska problem som kan uppstå i det dagliga arbetet.

Vid urvalet kommer vi att lägga stor vikt vid personliga egenskaper och ditt engagemang. Vi strävar efter en jämn könsfördelning och värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten.

Vi erbjuder dig

  • en utvecklande och varierande tjänst i en högautomatiserad produktion och välinvesterad maskinpark
  • ett jobb med frihet under ansvar i ett team bestående av driftiga och kompetenta kollegor med god kamratanda
  • möjlighet till att utvecklas inom arbetet och på sikt få större ansvar
  • bra och stabila anställnings- och arbetsvillkor. Vi har bl.a. fri tillgång till friskvårdsaktiviteter på ett flertal anläggningar i eller i närheten av Södra Vi/Vimmerby samt erbjudande om företagshälsovård

Låter detta som något för dig?

Skicka in din ansökan redan idag, maila CV och personligt brev till HR-specialist Therése Olsson, therese.olsson@ljunghall.com. Vi vill ha din ansökan senast den 13/2. Tillsättning sker efter överenskommelse och urval görs löpande så vänta inte med att söka.

Frågor om tjänsten kan ställas till Arbetsledare Fredrik Milton på 0492-162 97 eller Jörgen Joelsson på 0492-162 69.

Välkommen med din ansökan!

Our website uses cookies. By continuing to surf on the page, you agree to us using cookies. Click here for more information.

I understand