VACANCIES

LEDIGA JOBB / VOLNÁ PRACOVNÍ MÍSTA

LOGISTIKCHEF

Är du en erfaren ledare med stort intresse för logistik? Se hit! Ljunghäll är ett av Europas ledande företag inom pressgjutning och det största pressgjuteriet i Sverige. Nu söker vi en Logistikchef. Tjänsten är starkt inriktad mot logistisk optimering och ledarskap.

Om tjänsten
Som Logistikchef leder och utvecklar du fabrikens logistiska process, med utgångspunkt i att produkterna kan levereras till kunden i rätt tid. En stor del av ditt uppdrag handlar om att skapa struktur och stabilitet i en komplex verksamhet med utmanande kundkrav. I Logistikavdelningen ingår produktionsplanering, transportplanering, vårt smälteri samt transport & lager. Totalt är det 11 personer som rapporterar direkt till dig. Du ingår i produktionsledningen och rapporterar till Operations Manager.

Din profil
Vi letar efter dig med mycket god insikt i såväl produktionsflöden som hela värdekedjan. Din analysförmåga är hög och du har lätt för att gå upp i helikopterperspektiv och identifiera möjligheter till förbättringar i det operativa arbetet.

En eftergymnasial utbildning med inriktning mot logistik, maskinteknik och/eller industriell ekonomi tror vi är en bra grund att stå på. Därtill har du minst några års erfarenhet från kvalificerat logistikarbete inom tillverkande industri. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift och har du har arbetat i SAP tidigare är det ett stort plus.

Vi vill jobba med dig som är en social och handlingskraftig person med god problemlösningsförmåga och kreativitet. Vi utgår från att du är en drivande, prestigelös och engagerad ledare som får dina medarbetare att växa och känna arbetsglädje. Du är inkluderande och tydlig i din kommunikation och förmedlar det du vill på ett rakt och enkelt sätt. Vi lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Din insats är otroligt viktig för hur vi formar en effektiv logistikfunktion för framtiden!

Vi erbjuder!
Möjligheterna är många hos Ljunghäll. Om vi är rätt för varandra erbjuds du att bli en del av vår utvecklingsinriktade verksamhet där du möts av kamratlig och hjälpsam atmosfär. Hos oss är varierande erfarenheter, kompetenser och personligheter en av de främsta styrkorna för att vi ska kunna utmana och utveckla verksamheten – din roll blir ett viktigt bidrag i detta arbete. Vi ser till att du får den kompetensutveckling du behöver för att stärka din kompetens och därmed även verksamheten. Om du är motiverad och tar personligt ansvar har vi möjligheterna för dig!

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten. Arbetstiden är dagtid, med placering på Ljunghäll i Södra Vi.

Låter detta som något för dig?
I denna rekrytering samarbetar vi med Ny Position som arbetar med rekrytering av ledande befattningar och specialister. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Maria Svensson på 076-677 12 88 eller Lydia Karlsson på 070-280 24 24. Du söker tjänsten på www.nyposition.se och vi ser fram emot att få ta del av din ansökan så snart som möjligt dock senast den 8 mars.

Our website uses cookies. By continuing to surf on the page, you agree to us using cookies. Click here for more information.

I understand