VACANCIES

LEDIGA JOBB / VOLNÁ PRACOVNÍ MÍSTA

VI SÖKER TEKNIKINTRESSERAD SOMMARPERSONAL!

Studerar du teknik, industri, fordon, transport eller elprogrammet på gymnasial nivå och söker sommarjobb på en häftig industri? Då kan du vara den vi söker! 

Om företaget
Ljunghäll ägs av italienska Gnutti Carlo SPA och tillsammans bildar vi en global aktör med över 4 000 anställda i Sverige, Italien, Tyskland, Tjeckien, Storbritannien, Österrike, Indien, Kina, USA och Kanada. Ljunghäll pressgjuter aluminiumdetaljer till fordonsindustrin och i vår nisch är Ljunghäll det ledande företaget i norra Europa. Vårt moderbolag, Gnutti Carlo är världsledande inom utveckling och leverans av kraftiga och högpresterande ventilstyrnings- och bränsleinsprutningskomponenter för bygg-, jordbruks-, marin-, generator- och transportmotorer.

Om tjänsten
Vi har behov av sommarpersonal inom olika områden i vår produktion, t.ex. maskinoperatör inom gjutning och CNC, truckförare, reparatör och elektriker.

Tjänsterna är ferieanställningar med möjlighet till förlängning. Det är en heltidstjänst på skiftgång med placering på Ljunghäll i Södra Vi. Tillträde enligt överenskommelse.

Din profil
Du har en pågående utbildning på gymnasial nivå inom teknik, industri, fordon, transport eller elprogrammet. Du måste ha fyllt 18 år före sommaren.

Vi söker dig som är ansvarstagande och noggrann. Säkerhet och kvalitet är av största vikt i vårt arbete och kräver dessa personliga egenskaper. Vi ser även positivt på att man är flexibel och har viljan att lära sig olika arbetsuppgifter och testa olika arbetstider.

Vid urvalet lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper och engagemang. Vi strävar efter en jämn könsfördelning och värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten. 

Låter detta som något för dig?
Skicka in din ansökan redan idag, maila CV och personligt brev till HR-specialist Therése Olsson, therese.olsson@ljunghall.com. Vi vill ha din ansökan senast den 31/3. Tillsättning sker efter överenskommelse och urval görs löpande så vänta inte med att söka. Frågor om tjänsterna mailas med fördel till Therése Olsson.

Our website uses cookies. By continuing to surf on the page, you agree to us using cookies. Click here for more information.

I understand