VACANCIES

LEDIGA JOBB / VOLNÁ PRACOVNÍ MÍSTA

VALUE STREAM LEADER

Är du en driven och ansvarsfull ledare som trivs med att arbeta nära produktionen? Då kanske det är dig söker! Ljunghäll är ett av Europas ledande företag inom pressgjutning och det största pressgjuteriet i Sverige. Nu expanderar vi ytterligare och investerar i vår fabrik i Södra Vi. Därför söker vi nu ytterligare en Value Stream Leader/Supervisor till vår produktion.

Om företaget
Ljunghäll ägs av italienska Gnutti Carlo SPA och tillsammans bildar vi en global aktör med över 4 000 anställda i Sverige, Italien, Tyskland, Tjeckien, Storbritannien, Österrike, Indien, Kina, USA och Kanada. Ljunghäll pressgjuter aluminiumdetaljer till fordonsindustrin och i vår nisch är Ljunghäll det ledande företaget i norra Europa. Vårt moderbolag, Gnutti Carlo är världsledande inom utveckling och leverans av kraftiga och högpresterande ventilstyrnings- och bränsleinsprutningskomponenter för bygg-, jordbruks-, marin-, generator- och transportmotorer.

Dina arbetsuppgifter
Som Value Stream Leader (VSL) har du personalansvar och det är din uppgift att leda och fördela arbetet på skiften. En viktig del är att stötta, motivera och utveckla medarbetarna och att verka för en effektiv produktionsprocess utifrån LEAN-principerna. Du har även arbetsmiljöansvar enligt uppgiftsfördelning.

Rollen infattar bl a:

  • Se till att driften av produktionen sker på ett effektivt och kvalitetssäkert sätt, för att säkerställa leverans enligt plan.
  • Personalansvar, såsom ansvar för bemanning/rekrytering, lönesättning, utvecklingssamtal och tillsammans med produktionschef resursplanera och ha visst budgetansvar.
  • Instruera och utbilda operatörerna i korrekt användning av maskiner och utrustning, enligt kontroll- och arbetsinstruktioner.
  • Tillse att uppsatta policys, rutiner och processer inom kvalitet, yttre miljö och arbetsmiljö/hälsa och säkerhet efterföljs.
  • Driva och följa upp arbetet med ständiga förbättringar.
  • Svara på avvikelser och ta fram åtgärder samt analysera och följa upp dessa.
  • Leda Sprint Meetings samt delta aktivt på möten som är kopplade till VSL-rollen, bidra med information.
  • Skapa delaktighet och motivation hos medarbetarna.

Din profil
Vi söker dig som har tidigare arbetsledande roll och erfarenhet av personalansvar på tillverkande företag, har god teknisk kompetens och goda kunskaper inom produktionsprocessen.

Då tjänsten innebär mycket kommunikation med olika funktioner på företaget krävs goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift.

Vid urvalet lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi tror att du är en person som motiveras av att nå leveransmål. Tempot är högt och vi söker dig som trivs i en snabbt föränderlig miljö. Du är lösningsfokuserad och gillar att jobba med problemlösning.

Tjänsten är en tillsvidareanställning, med inledande 6 månaders visstidsanställning. Arbetstiden är skiftgång. Tillträde snarast eller enligt överenskommelse.

Möjligheterna är många hos Ljunghäll

Om vi är rätt för varandra erbjuds du att bli en del av vår utvecklingsinriktade verksamhet där du möts av kamratlig och hjälpsam atmosfär. Du får jobba med en högautomatiserad produktion och väl investerad maskinpark. Hos oss är varierande erfarenheter, kompetenser och personligheter en av de främsta styrkorna för att vi ska kunna utmana och utveckla verksamheten – din roll blir ett viktigt bidrag i detta arbete. Vi ser till att du får den kompetensutveckling du behöver för att stärka din kompetens och därmed även verksamheten. Om du är motiverad och tar personligt ansvar har vi möjligheterna för dig!

Låter detta som något för dig?

Skicka in din ansökan redan idag, maila CV och personligt brev till HR-specialist Therése Olsson, therese.olsson@ljunghall.com. Vi vill ha din ansökan senast den 23/4. Tillsättning sker efter överenskommelse och urval görs löpande så vänta inte med att söka.

Our website uses cookies. By continuing to surf on the page, you agree to us using cookies. Click here for more information.

I understand