VACANCIES

LEDIGA JOBB / VOLNÁ PRACOVNÍ MÍSTA

ROBOTTEKNIKER

Är du ute efter ett utvecklande och varierande jobb i en högautomatiserad produktion? Vi söker nu en Robottekniker – om du passar in i profilen nedan, ta chansen att söka detta jobb hos oss på Ljunghäll!

Vår Robotavdelning, som är en del av Underhållsavdelningen, ansvarar för att företagets robotar och därtill hörande utrustningar underhålls och programmeras så att produktionen fungerar på ett optimalt sätt. Avdelningen består av 10 medarbetare som arbetar inom robotteknik, programmering och robotelektronik.

Som Robottekniker utför du service, grundläggande robotprogrammering och installationer. I arbetet ingår också mekanisk konstruktion samt felsökning av pneumatiska och hydrauliska problem. Du genomför ditt arbete självständigt, men också i samarbete med andra avdelningar, utifrån projektplaneringar och levererar enligt satta deadlines. Du har en aktiv roll i förbättrings- och utvecklingsarbete för ditt område och håller kontinuerlig kontakt med leverantörer.

Tjänsten är en tillsvidareanställning, dagtid, med inledande 6 månaders visstidsanställning, på heltid. Placering är på Ljunghäll i Södra Vi, resor i tjänsten kommer att förekomma. 

Vi söker dig som har…

  • minst gymnasieteknisk utbildning, eller motsvarande
  • kunskaper inom el och/eller PLC-programmering
  • datorvana och erfarenhet av Office-paketet
  • goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift

Vi ser gärna att du har några års erfarenhet av arbete med industrirobotar, samt ritningsläsning. Det är meriterande om du även har CAD-kunskap och kunskap inom mekanikkonstruktion och pneumatik.

Som person…
…är du lösningsfokuserad, flexibel och ansvarstagande. För att trivas i tjänsten bör du ha ett stort intresse för teknik och utveckling. Du gillar att arbeta självständigt, men arbetar likaväl bra i samarbete med andra, både inom som utanför avdelningen.

Vid urvalet kommer vi att lägga stor vikt vid personliga egenskaper och intresse för tjänsten. Vi strävar efter en jämn könsfördelning och värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten. 

Låter detta som något för dig?
Skicka in din ansökan redan idag, maila CV och personligt brev till HR-specialist Lisa Bauer, lisa.bauer@ljunghall.com. Vi vill ha din ansökan senast den 10/2. Frågor om tjänsten kan ställas till Magnus Andersson på telefon 0492-162 22.

Välkommen med din ansökan!

Om oss
Ljunghäll ägs av italienska Gnutti Carlo SPA och tillsammans bildar vi en global aktör med över 2400 anställda i Sverige, Italien, Tyskland, Tjeckien, Storbritannien, Indien, Kina, USA och Kanada.

Ljunghäll pressgjuter aluminiumdetaljer till fordonsindustrin och i vår nisch är Ljunghäll det ledande företaget i norra Europa. Vårt moderbolag, Gnutti Carlo är världsledande inom utveckling och leverans av kraftiga och högpresterande ventilstyrnings- och bränsleinsprutningskomponenter för bygg-, jordbruks-, marin-, generator- och transportmotorer.

Our website uses cookies. By continuing to surf on the page, you agree to us using cookies. Click here for more information.

I understand