VACANCIES

LEDIGA JOBB / VOLNÁ PRACOVNÍ MÍSTA

VERKTYGSTEKNIKER

Ljunghälls verktygsavdelning söker nu en Verktygstekniker. Som Verktygstekniker består dina arbetsuppgifter huvudsakligen av service, reparation och underhållsarbete på befintliga gjutverktyg. Arbetet sker i nära samarbete med övrig personal på verktygsavdelningen, samt i produktionen.

Tjänsten är en tillsvidareanställning, med inledande 6 månaders visstidsanställning. Det är en heltidstjänst med förekommande skiftgång (5-skift eller natt). Under introduktionstiden är arbetstiden dagtid eller skift. Placering är på Ljunghäll i Södra Vi, resor i tjänsten kommer att förekomma. 

Vi söker dig som…

…tidigare har arbetat som verktygsmakare eller verktygstekniker, eller har annan verkstadserfarenhet som bedöms relevant. Du har förmodligen gått en verkstadsteknisk gymnasieutbildning eller motsvarande och har praktisk erfarenhet av montering/demontering. Har du även erfarenhet av svetsning (TIG) är det ett plus. Även kunskaper i maskinteknik och mekanisk bearbetning är meriterande. Viss truckkörning ingår i tjänsten så det är bra om du har truckkort, men det är inget krav.

Som person är du serviceinriktad och har en positiv inställning. Vi utgår från att du är en lagspelare och att du har känsla för hög kvalitet och effektivitet. Du är också van att arbeta självständigt utifrån givna instruktioner och har förmågan att hitta lösningar på praktiska problem som kan uppstå i det dagliga arbetet.

Låter detta som något för dig?

 Skicka in din ansökan redan idag, maila CV och personligt brev till HR-specialist Lisa Bauer, lisa.bauer@ljunghall.com. Vi vill ha din ansökan senast den 20/1 2019. Tillsättning sker efter överenskommelse och urval görs löpande så vänta inte med att söka.

Frågor om tjänsten kan ställas till Arbetsledare Johan Karlsson på 0492-162 58 eller Verktygsteknisk chef Peter Ståhl på 0492-166 00.

Välkommen med din ansökan!

Om oss
Ljunghäll ägs av italienska Gnutti Carlo SPA och tillsammans bildar vi en global aktör med över 2400 anställda i Sverige, Italien, Tyskland, Tjeckien, Storbritannien, Indien, Kina, USA och Kanada.

Ljunghäll pressgjuter aluminiumdetaljer till fordonsindustrin och i vår nisch är Ljunghäll det ledande företaget i norra Europa. Vårt moderbolag, Gnutti Carlo är världsledande inom utveckling och leverans av kraftiga och högpresterande ventilstyrnings- och bränsleinsprutningskomponenter för bygg-, jordbruks-, marin-, generator- och transportmotorer.

 

Our website uses cookies. By continuing to surf on the page, you agree to us using cookies. Click here for more information.

I understand