VACANCIES

LEDIGA JOBB / VOLNÁ PRACOVNÍ MÍSTA

REPARATÖR

Som Reparatör är du en del av vår underhållsavdelning, som gemensamt ansvarar för förebyggande underhåll i vår maskinpark. Du arbetar löpande med service och reparationer av våra maskiner, både akut felsökning och förebyggande underhåll. Du är även behjälplig i diverse projekt som utförs i verksamheten. I vår strävan efter ständiga förbättringar kommer du att vara en viktig kugge i vår produktion för att förbättra produktivitet, kvalitet, effektivitet och arbetsmiljö. 

Tjänsten är en tillsvidareanställning, med inledande 6 månaders visstidsanställning. Det är en heltidstjänst med skiftgång (5-skift). Placering är på Ljunghäll i Södra Vi, resor i tjänsten kommer att förekomma. 

Vi erbjuder dig

  • utvecklande och varierande arbetsuppgifter
  • ett jobb med frihet under ansvar i ett team bestående av driftiga och kompetenta kollegor
  • möjlighet till att utvecklas inom arbetet och på sikt få större ansvar
  • bra och stabila anställnings- och arbetsvillkor. Vi har bl a fri tillgång till friskvårdsaktiviteter på ett flertal anläggningar i eller i närheten av Södra Vi/Vimmerby samt erbjudande om företagshälsovård.

Vi söker dig som har…

…någon form av verkstadsutbildning eller motsvarande kunskaper, samt några års arbetslivserfarenhet inom reparation och/eller underhållsarbete. Du ska ha dokumenterat god teknisk allmänkompetens. Erfarenhet av felsökning och avhjälpande underhåll är meriterande. Svenska är ett krav.

Som person…

…är du självgående, drivande och lösningsfokuserad med god initiativförmåga. För att passa i rollen är det också viktigt att du har god service-känsla och samarbetsförmåga.

Vid urvalet kommer vi att lägga stor vikt vid personliga egenskaper och intresse för tjänsten. Vi strävar efter en jämn könsfördelning och värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten. 

Låter detta som något för dig?

Skicka in din ansökan redan idag, maila CV och personligt brev till HR-specialist Lisa Bauer, lisa.bauer@ljunghall.com. Vi vill ha din ansökan senast den 20/1 2019. Frågor om tjänsten kan ställas till Underhållschef Nicklas Jaldefeldt på 0492-166 78 eller Fredrik Milton på telefon 0492-162 97.

Välkommen med din ansökan!

Om oss

Ljunghäll ägs av italienska Gnutti Carlo SPA och tillsammans bildar vi en global aktör med över 2400 anställda i Sverige, Italien, Tyskland, Tjeckien, Storbritannien, Indien, Kina, USA och Kanada.Ljunghäll pressgjuter aluminiumdetaljer till fordonsindustrin och i vår nisch är Ljunghäll det ledande företaget i norra Europa. Vårt moderbolag, Gnutti Carlo är världsledande inom utveckling och leverans av kraftiga och högpresterande ventilstyrnings- och bränsleinsprutningskomponenter för bygg-, jordbruks-, marin-, generator- och transportmotorer.

Our website uses cookies. By continuing to surf on the page, you agree to us using cookies. Click here for more information.

I understand