VACANCIES

LEDIGA JOBB / VOLNÁ PRACOVNÍ MÍSTA

REPARATÖRER

Ljunghäll i Södra Vi växer och nu söker vi flera Reparatörer till vår Underhållsavdelning, som gemensamt ansvarar för förebyggande underhåll i vår maskinpark. Som Reparatör arbetar du med löpande service och reparationer av våra maskiner, både akut felsökning och förebyggande underhåll. Du är även behjälplig i diverse projekt som utförs i verksamheten. I vår strävan efter ständiga förbättringar kommer du att vara en viktig kugge i vår produktion för att förbättra produktivitet, kvalitet, effektivitet och arbetsmiljö. Det är ett varierande och utvecklande arbete med daglig problemlösning, där du samarbetar med arbetskamrater från olika avdelningar på Ljunghäll.

Tjänsten är en tillsvidareanställning, med inledande 6 månaders visstidsanställning. Det är en heltidstjänst med skiftgång (5-skift). Placering är på Ljunghäll i Södra Vi, resor i tjänsten kommer att förekomma. 

Vi söker dig som har…

  • någon form av verkstadsutbildning eller motsvarande kunskaper
  • några års arbetslivserfarenhet inom reparation och/eller underhållsarbete inom industri
  • dokumenterat god teknisk allmänkompetens
  • goda kunskaper i svenska
  • erfarenhet av felsökning och avhjälpande underhåll är meriterande

Som person…
…är du självgående, drivande och lösningsfokuserad med god initiativförmåga. För att passa i rollen är det också viktigt att du har god servicekänsla och samarbetsförmåga.

Vid urvalet kommer vi att lägga stor vikt vid personliga egenskaper och intresse för tjänsten. Vi strävar efter en jämn könsfördelning och värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten. 


Låter detta som något för dig?
Skicka in din ansökan till HR-specialist Lisa Bauer, lisa.bauer@ljunghall.com. Vi tar emot ansökningar löpande, men pga semesterperiod juli/aug kan det komma att dröja innan vi kallar till intervjuer. Vi låter annonsen ligga ute till dess att samtliga tjänster är tillsatta. Frågor om tjänsten kan ställas till Fredrik Milton på telefon 0492-162 97.

Välkommen med din ansökan!

Om oss

Ljunghäll ägs av italienska Gnutti Carlo SPA och tillsammans bildar vi en global aktör med över 4 000 anställda i Sverige, Italien, Tyskland, Tjeckien, Storbritannien, Österrike, Indien, Kina, USA och Kanada. Ljunghäll pressgjuter aluminiumdetaljer till fordonsindustrin och i vår nisch är Ljunghäll det ledande företaget i norra Europa. Vårt moderbolag, Gnutti Carlo är världsledande inom utveckling och leverans av kraftiga och högpresterande ventilstyrnings- och bränsleinsprutningskomponenter för bygg-, jordbruks-, marin-, generator- och transportmotorer.

Our website uses cookies. By continuing to surf on the page, you agree to us using cookies. Click here for more information.

I understand