VACANCIES

LEDIGA JOBB / VOLNÁ PRACOVNÍ MÍSTA

SMÄLTERI- OCH UGNSREPARATÖR

Ljunghäll är ett av Europas ledande företag inom pressgjutning och det största pressgjuteriet i Sverige. Just nu söker vi en Smälteri- och ugnsreparatör till vår smälteriavdelning i Södra Vi.

Smälteriavdelningen är avgörande för att produktionen i vår fabrik ska fungera, då det är denna enhet som tillgodoser Ljunghälls samtliga gjuteriavdelningar med smält aluminium. Arbetsgruppen leds av en arbetsledare och består av ca 40 smälterioperatörer samt ca 5 medarbetare som arbetar som smälteri- och ugnsreparatörer (smälteriservice).

 

Som smälteri- och ugnsreparatör är din huvudsakliga uppgift att utföra service och underhåll på ugnsutrustningen, såväl i smälteriet som i gjuthallarna. Arbetsmängd och arbetsuppgifter kan variera från dag till dag. En del av arbetet är att köra en fjärrmanövrerad robotmaskin, för att spetta ur slagg ur våra smältugnar. Vid behov ska du också vara tillgänglig som såväl smältoperatör som truckförare för transport av metall till gjutmaskinerna.

Tjänsten är en tillsvidareanställning, med inledande 6 månaders visstidsanställning. Det är en heltidstjänst med förekommande skiftgång, placering i Södra Vi. Tillsättning av tjänsten är snarast eller enligt överenskommelse.

Vi söker dig som har;

  • lägst gymnasieutbildning inom el eller motsvarande samt ett par års erfarenhet av arbete som elektriker, underhållstekniker eller mekaniker, gärna inom industri
  • goda mekaniska kunskaper
  • goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift
  • god datorvana och kunskaper i Office-paketet
  • B-körkort

Det är meriterande om du även har eftergymnasial utbildning med teknisk inriktning.

Som person…
…har du en positiv inställning, du är ansvarsfull och ambitiös. Du är trygg i dig själv och har lätt för att både arbeta självständigt såväl som tillsammans med andra.

Vid urvalet kommer vi att lägga stor vikt vid personliga egenskaper och intresse för tjänsten. Vi strävar efter en jämn könsfördelning och värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten. 

Låter detta som något för dig?

Skicka in din ansökan redan idag, maila CV och personligt brev till HR-specialist Lisa Bauer, lisa.bauer@ljunghall.com. Vi vill ha din ansökan senast den 3/2 2019. Frågor om tjänsten kan ställas till Arbetsledare Torvald Strand på telefon 0721421858.

Välkommen med din ansökan!

Om oss
Ljunghäll ägs av italienska Gnutti Carlo SPA och tillsammans bildar vi en global aktör med över 2400 anställda i Sverige, Italien, Tyskland, Tjeckien, Storbritannien, Indien, Kina, USA och Kanada. Ljunghäll pressgjuter aluminiumdetaljer till fordonsindustrin och i vår nisch är Ljunghäll det ledande företaget i norra Europa. Vårt moderbolag, Gnutti Carlo är världsledande inom utveckling och leverans av kraftiga och högpresterande ventilstyrnings- och bränsleinsprutningskomponenter för bygg-, jordbruks-, marin-, generator- och transportmotorer.

Vi erbjuder dig

  • utvecklande och varierande arbetsuppgifter
  • ett jobb med frihet under ansvar i ett team bestående av driftiga och kompetenta kollegor
  • möjlighet till att utvecklas inom arbetet och på sikt få större ansvar
  • bra och stabila anställnings- och arbetsvillkor. Vi har bl a fri tillgång till friskvårdsaktiviteter på ett flertal anläggningar i eller i närheten av Södra Vi/Vimmerby samt erbjudande om företagshälsovård.

 

 

 

Our website uses cookies. By continuing to surf on the page, you agree to us using cookies. Click here for more information.

I understand