VACANCIES

LEDIGA JOBB / VOLNÁ PRACOVNÍ MÍSTA

ELEKTRIKER

Ljunghäll söker nu Elektriker – om du passar in i profilen nedan, ta chansen att söka ett utvecklande och varierat arbete i vår högautomatiserade produktion!

Vår El- och reparationsavdelning, som är en del av Underhållsavdelningen, ansvarar för förebyggande och akut underhåll i vår maskinpark. Som Elektriker arbetar du med löpande service av våra maskiner, både akut felsökning och förebyggande underhåll. I din roll arbetar du med en del konstruktionsarbete och är även behjälplig i diverse projekt som utförs i verksamheten. Du har en aktiv roll i förbättrings- och utvecklingsarbete för ditt område.

Tjänsten är en tillsvidareanställning, med inledande 6 månaders visstidsanställning, tillträde så snart som möjligt eller enligt överenskommelse. Det är en heltidstjänst med skiftgång (5-skift). Placering är på Ljunghäll i Södra Vi, resor i tjänsten kommer att förekomma. 

Vi söker dig som har; 

  • lägst gymnasieutbildning inom el eller motsvarande samt ett par års erfarenhet av arbete som elektriker eller industrielektriker
  • goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift
  • god datorvana och kunskaper i Office-paketet
  • B-körkort

Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet från tillverkande produktion. Om du har kunskaper inom PLC är det också ett plus. Vid urvalet kommer vi att lägga stor vikt vid personliga egenskaper och intresse för tjänsten. Vi strävar efter en jämn könsfördelning och värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten. 

Som person...
...är du självständig och har lätt för att se vad som behöver göras, både stora och små arbetsuppgifter. Då rollen innebär mycket kontakt med andra är det viktigt att du är en samarbetsvillig och serviceinriktad person med en positiv framtoning. För att passa i rollen är det också viktigt att du är flexibel och trivs i en miljö där den ena dagen inte är den andra lik.  

Vid urvalet kommer vi att lägga stor vikt vid personliga egenskaper och ditt engagemang. Vi strävar efter en jämn könsfördelning och värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten.

Låter detta som något för dig?
Skicka in din ansökan redan idag, maila CV och personligt brev till HR-specialist Lisa Bauer, lisa.bauer@ljunghall.com. Vi låter annonsen ligga ute till dess att tjänsten är tillsatt, vi tar emot ansökningar löpande. Frågor om tjänsten kan ställas till Arbetsledare Fredrik Milton på telefon 0492-166 86 eller Underhållschef Nicklas Jaldefeldt på telefon 0492-166 78.

Välkommen med din ansökan!

Om oss

Ljunghäll ägs av italienska Gnutti Carlo SPA och tillsammans bildar vi en global aktör med över 4 000 anställda i Sverige, Italien, Tyskland, Tjeckien, Storbritannien, Österrike, Indien, Kina, USA och Kanada. Ljunghäll pressgjuter aluminiumdetaljer till fordonsindustrin och i vår nisch är Ljunghäll det ledande företaget i norra Europa. Vårt moderbolag, Gnutti Carlo är världsledande inom utveckling och leverans av kraftiga och högpresterande ventilstyrnings- och bränsleinsprutningskomponenter för bygg-, jordbruks-, marin-, generator- och transportmotorer.

Our website uses cookies. By continuing to surf on the page, you agree to us using cookies. Click here for more information.

I understand