VACANCIES

LEDIGA JOBB / VOLNÁ PRACOVNÍ MÍSTA

KVALITETSTEKNIKER

Är du en problemlösande och serviceinriktad tekniker med sinne för kvalitet och noggrannhet? Då kan det vara dig vi söker!

I rollen som Kvalitetstekniker är du en nyckelperson i vårt arbete med att nå kvalitetsmål och med att förebygga och eliminera kvalitetsproblem. Du jobbar tillsammans med avdelningens medarbetare och i samarbete med övriga kvalitetstekniker och kvalitetssamordnare. I huvudsak arbetar med du att analysera orsaker till uppkomna problem samt att identifiera och rekommendera lämpliga åtgärder.

Arbetet innefattar bl a:
-       Utföra kontroller, skriva och administrera avvikelser
-       Aktivt delta på beredningsmöten för nya projekt samt vid framtagning av FMEA
-       Informera och instruera i kvalitetsfrågor på avdelningen
-       Utfärda tillfälliga arbets-/kontrollinstruktioner
-       Uppdatera arbets-/kontrollinstruktion och FMEA

Tjänsten är en tillsvidareanställning, med inledande 6 månaders visstidsanställning, tillträde så snart som möjligt eller enligt överenskommelse. 

Vi söker dig som har;

  • minst gymnasieutbildning, gärna högskoleutbildning alternativt flera års erfarenhet av produktion
  • erfarenhet av kvalitetsarbete/kvalitetssäkring är meriterande
  • datorvana och goda kunskaper i Microsoft Office
  • goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift

Som person…
… är du självgående med mycket god samarbets- och serviceförmåga, det är viktigt att du är lyhörd och kan engagera andra att genomföra förändringar. Du är noggrann och analytisk, har ett öga för problemlösningar och förbättringar. Självklart ligger kvalitet och teknik dig varm om hjärtat.

Vid urvalet kommer vi att lägga stor vikt vid personliga egenskaper och ditt engagemang. Vi strävar efter en jämn könsfördelning och värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten.

Låter detta som något för dig?
Skicka in din ansökan genom att maila CV och personligt brev till HR-specialist Lisa Bauer, lisa.bauer@ljunghall.com. Vi vill ha din ansökan senast den 26/5, vi låter dock annonsen ligga ute tills att tjänsten är tillsatt.

Välkommen med din ansökan!

Om oss

Ljunghäll ägs av italienska Gnutti Carlo SPA och tillsammans bildar vi en global aktör med över 4 000 anställda i Sverige, Italien, Tyskland, Tjeckien, Storbritannien, Österrike, Indien, Kina, USA och Kanada. Ljunghäll pressgjuter aluminiumdetaljer till fordonsindustrin och i vår nisch är Ljunghäll det ledande företaget i norra Europa. Vårt moderbolag, Gnutti Carlo är världsledande inom utveckling och leverans av kraftiga och högpresterande ventilstyrnings- och bränsleinsprutningskomponenter för bygg-, jordbruks-, marin-, generator- och transportmotorer.

 

 

Our website uses cookies. By continuing to surf on the page, you agree to us using cookies. Click here for more information.

I understand