VACANCIES

LEDIGA JOBB / VOLNÁ PRACOVNÍ MÍSTA

KVALITETSINGENJÖR

Är du problemlösande och serviceinriktad med sinne för kvalitet och noggrannhet? Då kan det vara dig vi söker!

I rollen som Kvalitetsingenjör är du en nyckelperson i vårt arbete med att nå kvalitetsmål och med att förebygga och eliminera kvalitetsproblem. Du jobbar tillsammans med kvalitetstekniker och avdelningens övriga medarbetare. I huvudsak arbetar med du att analysera orsaker till uppkomna problem samt att identifiera och rekommendera lämpliga åtgärder.

Arbetet innefattar bl a:

 • Kundkontakt. Vara “kundens förlängda arm” när det gäller kvalitet i produktionen
 • Hantera kund och leverantörsavvikelser, QATS, SAP, CMS och kundportaler
 • Dataanalyser (KPI trender)
 • Leda möten och utveckling av avvikelseprocessen. 
 • Reklamations/avvikelsehantering (8D-work). Använda verktygen och metoderna inom avvikelsehantering, för att säkerställa en effektiv hantering av kundreklamationer/avvikelser. 
 • FMEA uppdateringar.

Tjänsten är en tillsvidareanställning, med inledande 6 månaders visstidsanställning, tillträde så snart som möjligt eller enligt överenskommelse.

Vi söker dig som har;

 • minst gymnasieutbildning, gärna högskoleutbildning inom relevant område alternativt flera års erfarenhet inom tillverkande industri
 • erfarenhet av kvalitetsarbete/kvalitetssäkring inom produktion
 • kunskap i ISO 9001 & IATF 16949 är meriterande, likaså kunskap i FMEA och SPS
 • datorvana och goda kunskaper i Microsoft Office
 • goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift

Som person…

… är du självgående med mycket god samarbets- och serviceförmåga, det är viktigt att du är lyhörd och kan engagera andra att genomföra förändringar. Du är noggrann och analytisk, har ett öga för problemlösningar och förbättringar. Självklart ligger kvalitet och teknik dig varm om hjärtat.

Vid urvalet kommer vi att lägga stor vikt vid personliga egenskaper och ditt engagemang. Vi strävar efter en jämn könsfördelning och värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten.

Låter detta som något för dig?
Skicka in din ansökan genom att maila CV och personligt brev till HR-specialist Therése Olsson, therese.olsson@ljunghall.com. Vi tar in kandidater på intervju och tillsätter löpande, skicka in din ansökan så snart som möjligt, men senast 31/10. Frågor om tjänsten kan ställas till HSQE & QMS-chef Henrik Danestrand på 076-696 05 73.

Välkommen med din ansökan!

Om oss

Ljunghäll ägs av italienska Gnutti Carlo SPA och tillsammans bildar vi en global aktör med över 4 000 anställda i Sverige, Italien, Tyskland, Tjeckien, Storbritannien, Österrike, Indien, Kina, USA och Kanada. Ljunghäll pressgjuter aluminiumdetaljer till fordonsindustrin och i vår nisch är Ljunghäll det ledande företaget i norra Europa. Vårt moderbolag, Gnutti Carlo är världsledande inom utveckling och leverans av kraftiga och högpresterande ventilstyrnings- och bränsleinsprutningskomponenter för bygg-, jordbruks-, marin-, generator- och transportmotorer.

 

 

Our website uses cookies. By continuing to surf on the page, you agree to us using cookies. Click here for more information.

I understand