VACANCIES

LEDIGA JOBB / VOLNÁ PRACOVNÍ MÍSTA

VALUE STREAM MANAGER

Vi söker en Value Stream Manager till vår produktion

Är du en driven och ansvarsfull ledare som trivs med att arbeta nära produktionen? Då kanske det är dig vi söker! Ljunghäll är ett av Europas ledande företag inom pressgjutning och det största pressgjuteriet i Sverige. Vi söker nu en Value Stream Manager till vår produktion.

Som Value Stream Manager (VSM) har du personalansvar och det är din uppgift att leda och fördela arbetet på en av våra fyra Minifabriker. En viktig del är att stötta, motivera och utveckla medarbetarna och att verka för en effektiv produktionsprocess utifrån LEAN-principerna, där uppföljning av OEE är mycket viktig. Du har även arbetsmiljöansvar enligt uppgiftsfördelning.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Ansvara för att personal, materiella resurser och processer inom det specifika flödet (från gjutning till bearbetning/montering) uppnår den överenskomna produktionsplanen/KPI:er enligt budget och att nyckeltal inom arbetsmiljö/hälsa/säkerhet/miljö och kvalitet nås.
  • Ansvara för att dagliga, veckovisa och månatliga leveransplaner hålls.
  • Aktivt delta i ständiga förbättringar och viktiga projekt (t ex nya produkter och/eller processer), som syftar till att effektivisera och förbättra kostnader och KPI:er.

Vi söker dig som har…

  • Tidigare arbetsledande roll och erfarenhet av personalansvar inom tillverkningsindustrin.
  • God teknisk kompetens och goda kunskaper inom produktionsprocessen.
  • Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift.

Som person…

… är du engagerad, driven och brinner för att jobba med ständiga förbättringar. Du har en god ledarförmåga, är förtroendeingivande, kan motivera och driva framåt, skapa delaktighet och team-känsla. Rollen innebär dagliga kontakter internt och till viss del externt, och vi tror att du är trygg och tydlig i din kommunikation. Vidare är det viktigt att du är strukturerad och noggrann i ditt arbete.

Vid urvalet lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi tror att du är en person som motiveras av att nå leveransmål. Tempot är högt och vi söker dig som trivs i en snabbt föränderlig miljö. Du är lösningsfokuserad och gillar att jobba med problemlösning.

Tjänsten är en tillsvidareanställning, med inledande 6 månaders visstidsanställning. Arbetstiden är dagtid. Tillträde snarast eller enligt överenskommelse. Resor i tjänsten kan förekomma.

Läs mer om oss på vår hemsida; https://ljunghall.com/career/

Låter detta som något för dig?

Välkommen med din skriftliga ansökan genom att skicka ditt CV och personliga brev till Therése Olsson på HR-avdelningen, therese.olsson@ljunghall.com. Vi tar in kandidater på intervju och tillsätter löpande, skicka in din ansökan så snart som möjligt, men senast 15/8. Vi låter annonsen ligga ute till dess att tjänsterna är tillsatta. Frågor om tjänsten besvaras av Produktionschef Lars Gustafsson tfn 0492-166 81.

Om oss

Ljunghäll ägs av italienska Gnutti Carlo SPA och tillsammans bildar vi en global aktör med över 4 000 anställda i Sverige, Italien, Tyskland, Tjeckien, Storbritannien, Österrike, Indien, Kina, USA och Kanada. Ljunghäll pressgjuter aluminiumdetaljer till fordonsindustrin och i vår nisch är Ljunghäll det ledande företaget i norra Europa. Vårt moderbolag, Gnutti Carlo är världsledande inom utveckling och leverans av kraftiga och högpresterande ventilstyrnings- och bränsleinsprutningskomponenter för bygg-, jordbruks-, marin-, generator- och transportmotorer.

Our website uses cookies. By continuing to surf on the page, you agree to us using cookies. Click here for more information.

I understand