VACANCIES

LEDIGA JOBB / VOLNÁ PRACOVNÍ MÍSTA

MAINTENANCE TECHNICIAN

I vår vidare utveckling av Mini Factory (MF) organisationen avser vi nu att tillsätta tjänsterna som Maintenance Technician (MT) i varje MF.  Det är en viktig roll för att MF och den dagliga driften i flödet ska fungera.
Vi söker därför nu dig med goda maskin- och verktygskunskaper, som vill ta nästa steg och fördjupa dig i tekniskt och praktiskt i rollen som MT.

Som MT är du länken mellan Underhåll och Produktion – inom din MF är det du som samordnar, planerar och följer upp underhållsarbetet, både AU och FU, likaså som du deltar i det dagliga underhållsarbetet. I rollen ingår att arbeta med ständiga förbättringar, dvs att du ger input och förslag hur underhållsarbetet kan utvecklas och förbättras i rutiner och metoder. T ex kommer du att arbeta med att utveckla underhållplaneringen, med hjälp av Geocall. Som MT har du hand om MF:s underhållsverktyg och utrustning, vid behov tar du fram underlag för inköp av reservdelar.

 

 

I arbetsuppgifterna ingår bl a;

  • Delta i det dagliga akuta underhållet samt utföra rutinmässigt och schemalagt underhållsarbete inom din MF. Rapportera och åtgärda ev. brister i utrustningen
  • Genomföra rotorsaksanalyser vid maskinproblem och följa upp dessa
  • Ta fram material för operatörsunderhåll (Autonomous Maintenance) och utbilda operatörer i detta, samt följa upp att medbetare följer fastställda rutiner gällande underhåll
  • Granska och ge input inför investeringar och inköp av maskiner, för att säkerställa utrustningens hållbarhet och ergonomiska förutsättningar

Under introduktionsperioden och även framåt kommer utbildning erbjudas enligt behov, huvudsakligen intern utbildning.

Vi söker dig som har:

  • flera års arbetserfarenhet från underhåll och/eller produktion, där du tillägnat dig mycket goda maskin- och verktygskunskaper.
  • goda kunskaper inom produktionsprocessen – förståelse för under Underhåll påverkar produktionens effektivitet
  • god datorvana och goda kunskaper i MS Office

Det är ett plus om du har erfarenhet av att arbeta med LEAN och ständiga förbättringar, samt har vana av analysarbete och/eller rapportering och presentation av nyckeltal.

Som person är du driven med en god kommunikations- och samarbetsförmåga; du har förståelse för andra roller inom produktionen och vet hur viktigt samarbetet är.

Du är noggrann, ansvarstagande och riskmedveten i ditt arbete.

Låter detta som något för dig?
Skicka in din ansökan genom att maila CV och personligt brev till HR-specialist Therése Olsson, therese.olsson@ljunghall.com. Vi tar in kandidater på intervju och tillsätter löpande, skicka in din ansökan så snart som möjligt, men senast 15/8. Frågor om tjänsten kan ställas tillFredrik Milton, tf underhållschef, på telefon 0492-162 97.

Välkommen med din ansökan!

Om oss
Ljunghäll ägs av italienska Gnutti Carlo SPA och tillsammans bildar vi en global aktör med över 4 000 anställda i Sverige, Italien, Tyskland, Tjeckien, Storbritannien, Österrike, Indien, Kina, USA och Kanada. Ljunghäll pressgjuter aluminiumdetaljer till fordonsindustrin och i vår nisch är Ljunghäll det ledande företaget i norra Europa. Vårt moderbolag, Gnutti Carlo är världsledande inom utveckling och leverans av kraftiga och högpresterande ventilstyrnings- och bränsleinsprutningskomponenter för bygg-, jordbruks-, marin-, generator- och transportmotorer.

Our website uses cookies. By continuing to surf on the page, you agree to us using cookies. Click here for more information.

I understand